Nieuwsbrief Ascend examengroep B.V

Beste relatie,

De eerst anderhalve maand van het nieuwe jaar zijn alweer voorbij. Wat vliegt de tijd he?! Wij hopen dat Tanja daar net zo over denkt, want die is deze maand 10 jaar in dienst bij Ascend examengroep B.V. In deze nieuwsbrief besteden we daar dan ook aandacht aan. Verder hebben we een nieuwe SOG kwalificatie behaald en een belangrijke mededeling omtrent de nieuwe prijslijst die dit jaar gaat komen. Klik deze nieuwsbrief dus niet weg, voor je hem goed gelezen hebt. 

Veel leesplezier,

Team Ascend examengroep B.V.

_______________________________________________

De examen prijzen gaan veranderen

SSVV gaat dit jaar de tarieven voor de examens verhogen. Wij krijgen daar medio april meer inzicht in. Als wij de nieuwe prijzen binnen hebben, gaan we per bedrijf kijken wat het nieuwe tarief gaat worden. De nieuwe tarieven gaan gelden per 1 juli 2022.

Iedereen die met ons samenwerkt zal een bericht van ons ontvangen voor 1 juli 2022. Wij hebben altijd gekozen voor een persoonlijke aanpak en willen dat met de nieuwe prijzen ook zeker voortzetten. Als je voor die tijd al vragen hebt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

____________________________________________

Aanmelding internationale examens IS VERANDERD

In onze vorige nieuwsbrief vermelden we dat de aanmelding voor buitenlandse examens zijn veranderd. Helaas blijkt dat in de praktijk sommige van jullie onze nieuwsbrief en persoonlijke mail niet goed hebben gelezen. Wij hopen dat deze herhaling van de informatie over de internationale examens in deze nieuwsbrief er voor zorgt dat iedereen op de hoogte is.

Alle SOG kwalificaties op een rij

Wij mogen met trots vermelden dat we een nieuwe SOG kwalificatie hebben! Vanaf nu kun je ook bij ons terecht voor weken aan flensen volgens protocol met torque- en tensioning apparatuur. We hebben vanaf heden maar liefst 14 SOG kwalificaties. Via deze link https://www.ascend-examengroep.nl/sog-examens/ kun je op onze website alle kwalificaties allemaal bekijken. Als je vragen hebt of een examen wil aanvragen, dan kun je dat direct met ons regelen.

____________________________________________________

Onze koelkast is leeggegeten

Vorig jaar zijn we begonnen met de blogs te schrijven voor het business platform Business Plaza Amerstreek. Tijdens onze lunch hadden we het over het onderwerp voor ons nieuwste blog en alle collega’s waren het er unaniem over eens, dat moest gaan over de ‘gewoontes’ die sommige kandidaten er op nahouden. We misten ineens drank uit onze koelkast en iemand had een hap van een mueslibroodje genomen! Hoe het precies zat, dat kun je lezen in het blog : “Kom en eet onze koelkast leeg” Wij hebben voor de zekerheid nu de keuken op slot, zodat niemand voor en na hun examen stiekem onze voorraad op kan snoepen.

_________________________________________________

Wij vieren een feestje!

Ze had het absoluut niet zien aankomen, maar wij verrasten Tanja afgelopen zondag met een etentje. Tanja is namelijk 10 jaar in dienst bij Ascend examengroep B.V.! Toen ze startte stond de B.V. er nog niet achter en was haar eerste bureau op de zolderkamer bij Petra thuis. In 10 jaar tijd kan er veel gebeuren en Tanja kan daar over meepraten.

Het bedrijf verhuisde van de zolderkamer naar een eerste kantoorruimte, maar dat bleek al vrij snel ook weer te klein en moest uitwijken naar een nog groter kantoor. Tanja heeft verschillende collega’s gehad, maar zij bleef op haar plek. We zijn Tanja ontzettend dankbaar voor haar grote inzet bij Ascend examengroep B.V. en ondanks dat we vermoeden dat er niet nog eens 10 jaar bij gaat komen, hopen we wel dat je nog lang bij ons blijft.

We hebben onder deze nieuwsbrief de reacties uitgezet, maar je kunt Tanja feliciteren via onze Linkeind pagina … Het zou ontzettend leuk zijn als iedereen haar daar nog massaal feliciteert!

_________________________________________________

Tot de volgende nieuwsbrief

Het is reilt en zeilt hier allemaal door op kantoor. De groepen tijdens de examens worden weer steeds groter en onze agenda zit goed vol. We zijn ontzettend blij dat we veel examenkandidaten met een tevreden gezicht de examenruimte mogen zien verlaten.

Als er nieuwtjes zijn, dan brengen we je daar van op de hoogte via onze nieuwsbrief en onze socials. Je kunt ons volgen op Instagram, LinkedIn en Facebook.

Voor nu, een hele goede dag!

Vriendelijke groet,

Team Ascend examengroep B.V.