Nieuwsbrief Ascend examengroep B.V

Beste relatie, 

 
Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2021! Wat een jaar hebben we er met zijn allen opzitten. Maatregelen, lockdowns, mondkapjes op en af, desinfectiemiddel tot aan onze ellenbogen en toen kregen we nog een persconferentie vlak voor de Kerst. Ondanks alle ongezelligheid dit jaar, willen wij er toch een feestelijke nieuwsbrief van maken. Wij geloven dat we met een positieve instelling er een heel gezellig 2022 van gaan maken.

Veel leesplezier,
Team Ascend examengroep B.V.


Wij gaan door met examinering

We respecteren hoe iedereen persoonlijk omgaat met de nieuwe maatregelen en zullen daarom altijd in overleg met onze klanten bekijken wat de beste oplossing is om geplande examens door te laten gaan. Wij blijven in ieder geval open! Examens en lessen met voorbereiding tot een examen mogen gewoon doorgaan. De meeste opleiders gaan door en dat houdt automatisch in dat er examens nodig zijn.

Op kantoor gaan we ook door met de particuliere examens en examens in kleine groepen. We zorgen er voor dat er genoeg ruimte voor de kandidaten is en gebruiken een mondkapje bij binnenkomst en verlaten van de ruimte. Onze laptops, muizen en koptelefoons worden na elk examen gedesinfecteerd.

Als we examen op locatie hebben vragen we altijd wat daar de regels zijn, zodat de examinatoren zich daar aan kunnen houden. Mocht je merken dat een examinator zich niet aan jullie bedrijfsregels heeft gehouden, laat het ons dan weten. Wij willen graag overal de examens goed blijven afnemen.


BELANGRIJK aanmelding internationale examens verandert in 2022

Naast Nederland hebben we een groot portofolio met examens in het buitenland. Afgelopen twee maanden vlogen we naar Portugal, Litouwen, Kroatië, Engeland en Polen. Het is een flinke papierwinkel, maar we zijn ontzettend blij dat we met onze internationale klanten samen het toch elke keer weer voor elkaar krijgen om examens af te nemen.

Vanaf 1 januari 2022 gaat er wel het een en ander veranderen voor de internationale klanten. We hebben nieuwe eisen gekregen van VCA Infra voor de aanmeldingen van examens in het buitenland.
BELANGRIJK: Examenaanvragen moeten 14 dagen van tevoren worden ingediend, ze kunnen 10 dagen van tevoren nog worden geannuleerd, maar hiervoor worden administratiekosten in rekening gebracht van € 50,-

Ook gaan vanaf januari 2022 de kosten voor de buitenlandse examens omhoog.  Vanaf 1 januari 2022 moeten er altijd minimaal 6 kandidaten betaald worden. Je kunt er natuurlijk nog steeds voor kiezen om minder kandidaten deel te laten namen aan een examen, alleen kunnen de kosten niet verlaagd worden.

VCA Infra verhoogt volgend jaar de kosten. Hoeveel dit zal zijn is nog niet bekend, dus we zullen voorlopig de 350 euro per examen in rekening brengen totdat nader bekend is hoeveel de kosten zullen zijn.


Cadeautjes onder de kerstboom

Aan het einde van het jaar is altijd de vraag wat voor een leuks we cadeau gaan doen aan het personeel en onze klanten. In het nieuwe blog op Business Plaza kun je onze zoektocht naar een leuk cadeau voor jullie lezen. Wat het geworden is… dat zullen jullie deze week van zelf gaan zien!

We hebben daarnaast besloten om geld te doneren aan het goede doel Yayasan Harapan Baru in Lombok Indonesië. Ruby heeft samen met deze organisatie meegeholpen om dorpen die verwoest waren van door de aardbevingen in 2018, her op te bouwen. Helaas werden deze dorpen in november dit jaar geteisterd door modderstromen en zijn de huizen weer weggevaagd. Wil je ook doneren? Kijk dan op www.harapan-baru.com/nld/


Openingstijden tijdens Kerst en Oud en Nieuw

We zijn 24 december 2021 tot 17 uur open, we hebben op die dag gewoon examens gepland staan. In het weekend gaan we genieten van gebraden kalkoen en kerstkransjes, om op maandag voldaan te starten aan een vrolijke kantoordag.

We zijn tussen Kerst en Oud en Nieuw open. Alleen 1 januari 2022 zullen wij gesloten zijn.


Tot volgend jaar! 
Wij wensen jullie allen een fijne Kerst en een gelukkig Nieuwjaar! 

Vrolijke Kerstgroet, 
Team van Ascend examengroep B.V.