Trek de warme wollen sokken maar weer aan, de herfst is begonnen! Gisteren was het saai en nat weer. Tel daar alle nieuwe maatregelen rondom Corona bij op en het lijkt of er geen lichtpuntje meer is deze dagen.

Gelukkig is daar onze nieuwsbrief, want zoals u gewend bent, schijnt bij Ascend  examengroep B.V. altijd het zonnetje! In deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van ons nieuwe Corona protocol, de winnaars van de september giveaway maken we bekend én we bestonden 15 jaar!

15 jaar Ascend examengroep B.V.

Het was 1 september 2020 feest bij Ascend examengroep B.V. We bestonden namelijk 15 jaar. De laatste 9,5 jaar onder leiding van Petra van Lammeren. Spontaan besloten we met de dames van kantoor en een paar examenleidsters bij elkaar te komen, buiten in de tuin van Annemieke. In verband met Corona hebben we er voor gekozen het verder niet groots te vieren.

Als grap had een van de teamleden gezegd dat ze een onesie meenam, omdat het ’s avonds buiten al best koud is. Tijdens de groepsfoto werd Petra verrast, want niet alleen de collega in kwestie had een onesie mee, maar voor iedereen was er eentje! Het resultaat kun je hieronder in de foto’s zien. Al hadden we beloofd deze niet te delen, we doen het toch lekker.

Bedankt voor de bloemen, champagne en chocolade die we hebben ontvangen. Mocht je ons nog extra in het zonnetje willen zetten, alle felicitaties zijn natuurlijk nog steeds welkom. We bestaan nu ten slotte 15 jaar en 1 maand!

Mondkapjes examinators verplicht

In onze laatste nieuwsbrief vermelde we dat de mondkapjes niet verplicht waren, mits een kandidaat er eentje droeg. Na overleg met andere examenbureaus hebben we er voor gekozen dit aan te passen. Alle examenleidsters zullen voortaan een mondkapje dragen. We kunnen de 1,5 meter afstand niet garanderen tijdens het afsluiten van de examens en we willen het risico op besmetting natuurlijk laag houden.

Het is niet verplicht voor de kandidaten om een mondkapje te dragen (mits de regels van het RIVM veranderen). Tijdens de identificatie van de kandidaat MOET het mondkapje nog steeds even af, zodat we kunnen controleren of we wel de juiste persoon voor ons hebben.

Naast het mondkapje dragen onze examenleidsters handschoentjes, worden alle benodigde materialen gereinigd en gedesinfecteerd en de koptelefoons zijn voorzien van kapjes die weggegooid worden na het examen. We hopen dat we met onze maatregelen er voor zorgen dat iedereen veilig het examen kan doen en onze examenleidsters het examen kunnen afnemen.

Als een kandidaat ziekteverschijnselen vertoont, kan deze geweigerd worden voor een examen.

Luxe broodtrommels en toffe waterfles

In de nieuwsbrief van augustus maakten we al bekend dat we weer een leuke giveaway gingen doen in september. Wij gaan 2 bedrijven blij maken met 2 luxe broodtrommels en 2 waterflessen van Tupperware.

Het is niet zomaar toevallig dat wij deze giveaway hebben bedacht in samenwerking met Tupperware. Ruby, een van onze examenleidsters is namelijk consulente van Tupperware geworden.

Je kunt bij haar in heel Nederland, zonder die traditionele party, Tupperware bestellen. Dus gewoon vanuit je kantoorstoel kun je voortaan je favoriete Tupperware bestellen via de email duurzameouders@gmail.com De nieuwste catalogus vind je via deze link http://tupperwa.re/catalogusaw

Genoeg reclame, want jullie willen natuurlijk weten wie er gewonnen heeft…Zitten jullie goed…Sla de kleine trom…de grote trom…extra roffeltje….

Zone College (Groeipunt) en Advance Group zijn de gelukkige winnaars van de sets! Gefeliciteerd met het winnen van deze toffe prijs. De cadeaus komen maandag jullie kant op.

Internationale examens

Wij gaan gewoon door met de internationale examens. Afgelopen maand waren er geen examens in het buitenland gepland, maar deze maand staan er weer een paar klaar. We houden de Corona kleurencodes goed in de gaten. Als blijkt dat een examen in een oranje gebied wordt gehouden, dan nemen we de quartaire regel in acht van 10 dagen. 

In Nederland blijven we ook gewoon doorgaan met examens. We kregen van de week een aantal ongeruste telefoontjes nu in huiselijke kring nog maar 3 gasten ontvangen mogen worden. Wij zijn blij dat jullie je huiselijk bij ons voelen, maar de examens zijn toch echt een zakelijke aangelegenheid. Maximale aantal blijft dus 20 personen, als een opdrachtgever kan garanderen dat alle kandidaten 1,5 meter uit elkaar kunnen zitten en er genoeg luchtcirculatie is.

Digitaal Ascend!

Sommige van jullie hebben ons al gevonden, we staan tegenwoordig op Instagram. Via www.instagram.com/ascendexamengroep kom je op onze Instagram terecht. We plaatsen daar leuke foto’s van de examens en houden jullie op de hoogte van de nieuwste activiteiten. Wij vinden het super leuk als jullie ons gaan volgen en wij volgen jullie natuurlijk terug.

Niet alleen op Instagram zijn we actief, onze Facebookpagina bestaat nog steeds. We zijn daarnaast bezig met de website. We hebben alle Uitvoeringsvoorschriften examinering aangepast naar de meest recente versie zoals vermeld op de VCA Infra website. Als je een nieuwsbrief hebt gemist, dan kun je vanaf nu ook vinden op de website. www.ascend-examengroep.nl

Tot volgende maand

Wij hopen dat we jullie genoeg zonnestralen hebben kunnen doorsturen via deze nieuwsbrief. Wij wensen iedereen een goed weekend toe. 

Vriendelijke groet,
Team van Ascend examengroep B.V.